iun. 252024
 

După un an de muncă, rezultate deosebite la învățătură și purtare, liceenii militari cu grade noi pe epoleți participă pe bază de voluntariat la Tabăra de instrucție de vară, desfășurată în unitățile din subordinea Comandamentului Logistic Întrunit.

Timp de o săptămână, peste 70 de elevi care au finalizat clasa a XI-a vor desfășura activități de practică școlară, în scopul fundamentării cunoștințelor și abilităților cu caracter militar, dobândite în cei trei ani de studiu, la disciplina pregătire militare. Totodată, vor beneficia de vizite la obiective turistice, dar și de momente de relaxare.

 „Tabăra de instrucție va fi un prilej excelent de a ne testa limitele, de a învăța să lucrăm în echipă și de a ne dezvolta spiritul de camaraderie. Suntem convinși că aceste zile petrecute împreună vor rămâne în amintirea noastră ca unele dintre cele mai frumoase experiențe din timpul liceului”, a transmis elev sergent Valentina Pană.

Cu obiective stabilite, cu sfaturi primite de la comandantul colegiului, colonel Mihail Șerban-David, liceenii militari, însoțiți de cadrele militare: căpitan Victor Nedelcu, sergent major Augustin Văsii și plutonier Casiana Toplog, au pornit pe itinerariul stabilit.

Să aveți parte de experiențe frumoase și să vă bucurați de timpul petrecut împreună!

Mult succes!