mai 042022
 

Liceenii militari care au unit munca cu dorința și perseverența cu determinarea au fost înaintați în grad, prin ordin al comandantului Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir”, colonel dr. ing. Aurel Constantin Neagu, în prezența întregului efectiv de cadre militare și elevi, în cadrul Revistei de front, desfășurată, miercuri, 04 mai 2022.

Următorii cantemiriști au fost evidențiați și felicitați pentru rezultatele foarte bune obținute la olimpiadele școlare (etapa județeană/etapa națională), performanțele lor fiind validate prin noile grade, care îi poziționează în ierarhia anului de studiu din care fac parte, devenind modele pentru colegii din generația lor:

Elev fruntaș Ștefan-Alexandru Dobre, din clasa a IX–a, a obținut Premiul al III-lea la etapa națională a Olimpiadei de Istorie;

Eleva fruntaș Diana-Ioana Nicolae, din clasa a IX–a, a obținut Mențiune la etapa națională a Olimpiadei de Geografie;

Elev caporal Mihnea Cristian Ciupitu, de la clasa a X–a, a obținut Mențiune la Olimpiada Națională de Lingvistică;

Eleva caporal Daria Ioana Ruse, de la clasa a X–a, a obținut Mențiune la etapa națională a Olimpiadei de Limba și literatura română. Tânăra cantemiristă a primit o Diplomă de Excelență, fiind înintată în grad la finalul primului semestru, pentru media 10.

Elev caporal Ștefan-Alexandru Dediu, de la clasa a X–a, a obținut Premiul I la etapa județeană a  Olimpiadei de Informatică Aplicată AcadNet și s-a calificat la faza națională;

În același registru al realizărilor deosebite intră și rezultatele din domeniul sportului:

Eleva fruntaș Medeea-Daria-Maria Zafiris, de la clasa a IX–a, medaliată cu aur la Campionatul European de Karate;

Eleva fruntaș Maria Mihaela Misleanu, de la clasa a IX–a, a obținut Premiul I la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la tenis de masă, și s-a calificat la faza națională.

Felicitări elevilor și profesorilor care i-au însoțit pe drumul performanțelor!

Să vă atingeți toate obiectivele stabilite și să continuați să performați la cel mai înalt nivel!