mai 282024
 

După ce și-a demonstrat cunoștințele în cadrul olimpiadelor și concursurilor de informatică, elev plutonier-major Ștefan Dediu și-a concentrat energia și către domeniul securității cibernetice.

Fiecare competiție la care a participat i-a stârnit și mai mult interesul și l-a determinat să găsească soluții la cerințele actuale.

În căutare mereu de noi provocări și modalități de a-și extinde cunoștințele, Ștefan a încercat de fiecare dată să-și îmbunătățească competențele în domeniul IT.

Mențiunea obținută la prima ediție a Olimpiadei Naționale de Securitate Cibernetică, competiție inclusă în calendarul oficial al olimpiadelor și concursurilor școlare de către Ministerul Educației, arată, încă o dată, munca din spatele rezultatului.

În palmaresul performerului nostru se regăsesc distincții obținute la nivel județean, național și internațional, care vin să-i valorifice aptitudinile dobândite și modul în care a reușit să țină mereu pasul cu noile tehnologii.

Fie că s-a remarcat la etapa internațională a Olimpiadei de Informatică Aplicată, la Concursul de apărare cibernetică CyberMAN-2023 sau la Chronos Security CTF 2024, Ștefan ne-a făcut mândru cu performanțele lui.

Predarea ștafetei către echipa de securitate de cibernetică a școlii, coordonată chiar de el, vine să întărească legătura între generațiile de cantemiriști cu pasiuni comune.

Felicitări, Ștefan, și mult succes în cariera militară!