iun. 032024
 

Elevii claselor a XII-a au vibrat astăzi în cadența emoțiilor absolvirii.

Amintirile și nostalgia celor patru ani în care au crescut și s-au format, au fost completate de speranțele, entuziasmul și determinarea unui nou început.

120 de cantemiriști împreună cu diriginții, conducerea colegiului, profesorii, instructorii militari, colegii, părinții, rudele și prietenii s-au bucurat de un curs festiv plin de culoare.

Momentele s-au succedat unele peste altele și au creat tabloul unei zile perfecte.

Cei care în urmă cu patru ani deschideau un drum cu multe necunoscute, erau timizi și stângaci în a-și așeza bereta, cu pași nesiguri în cadență și priviri sfioase, au devenit tinerii pe care-i regăsim, astăzi, oameni hotărâți să-și împlinească visurile.

Fiecare a așezat la temelia acestei promoții o parte din sufletul lui, pentru a forma, ceea ce am văzut cu toții, o mare familie.

Oricât de adânci, sonore şi încărcate de sens sunt cuvintele, acum par imperfecte pentru a sintetiza gândurile şi sentimentele nostalgic relatate ca o continuitate a relaţiei cu fiecare promoţie care își deschide aripile spre împlinirea propriului destin.

În șuvoiul de urări și trăiri unice, liceenii și-au auzit numele strigate la catalog pentru ultima dată, semn că acest capitol frumos al adolescenței în uniformă militară s-a încheiat odată cu albumul Promoției 2024.

Mult succes tuturor!

Să aveţi înţelepciunea de a face mereu în viaţă alegerile potrivite, să fiţi puternici, înţelepţi în decizii şi încrezători în tot ceea ce vă propuneţi!