ian. 192022
 

An de an sunt liceeni militari care ridică ștacheta, prin rezultatele foarte bune obținute la învățătură.

Un exemplu demn de urmat și de admirat este elev plutonier major George-Dănuț Armencescu, pentru care cheia succesului este perseverența.

Media 10 adjudecată la finalul primului semestru al anului școlar 2021-2022 nu face altceva decât să-i confirme traseul excepțional și atingerea obiectivelor pe care și le-a stabilit de la început.

Performanța lui nu a trecut neobservată. În cadrul Revistei de front, comandantul colegiului, colonel dr. ing. Aurel Constantin Neagu, a dorit să-l evidențieze pe performerul nostru în fața întregului efectiv de cadre militare și elevi, oferindu-i o diplomă de excelență și aprecierile pe care le merită cu prisosință.

Atenția deosebită acordată cantemiriștilor care fac performanță vine ca o recunoaștere a miilor ore de muncă, a seriozității, a determinării și ambiției de a reuși. Astfel, sunt încurajați să continue să se pregătească la cel mai înalt nivel pentru a deține cunoștințe solide și a deveni liderii Armatei de mâine.

Unicitatea și frumusețea acestor momente marchează frumoșii ani de liceu și rămân în istoria colegiului ca punți de legătură între elevii care devin modele și cei care vor să le urmeze parcursul educațional.

Dănuț este un licean militar excepțional, un camarad de nădejde, foarte modest și mereu pregătit să-și depășească limitele, dând noi valențe competențelor dobândite.

„Am reușit să îmi mențin performanțele școlare prin perseverență, ambiție și determinare. Am avut norocul de a beneficia de îndrumarea continuă a profesorilor și de sprijinul colegilor mei, fără de care nu aș fi putut să realizez ceea ce mi-am propus. 

De asemenea, susținerea familiei mele a avut un rol major în dezvoltarea mea și a determinării profunde de a trece peste momentele mai puțin ușoare. 

Simțind presiunea examenului de Bacalaureat, mă pregătesc temeinic pentru a trece și peste această treaptă a vieții mele cu brio, motiv pentru care am și perseverat în acest sens și în primul semestru”, a transmis liceanul.

Felicitări, Dănuț, și mult succes în atingerea celor mai înalte ținte!

Ne mândrim cu tine!