iun. 252024
 

Șase elevi din Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” au promovat oferta educațională a instituției și au răspuns întrebărilor legate de învățământul liceal militar, în cadrul primei ediții a evenimentului „Crosul Bucuria Alergării cu Invictus”.

Iubitori ai sportului, elev fruntaș Alexandra Simion, elev fruntaș Cătălin Grigore, elev fruntaș Cornel Roșioru, elev fruntaș Robert Stăncescu, elev fruntaș Ștefan Halmaghi, elev fruntaș Denis Bâtu s-au alăturat echipei de voluntari a programului Ploiești #LetsPLAY, la ediția inaugurală, desfășurată la Ploiești, în data de 22 iunie 2024.

Competiția de alergare, care a cuprins mai multe probe-destinate tuturor categoriilor de vârstă și nivelurilor de pregătire sportivă, dar și persoanelor cu dizabilități, a avut ca scop promovarea unui stil de viață sănătos, a sportului de masă și a spiritului Invictus. Misiunea a fost îndeplinită, activitatea încheindu-se cu o scurtă alergare a tuturor celor prezenți – bunici, părinți, voluntari, parteneri și organizatori!, au transmis organizatorii. https://www.facebook.com/InvictusTeamRomania/videos/401217778934275

Îi felicităm pe elevii noștri și le dorim să se bucure de vacanță și de timpul petrecut alături de cei dragi!