dec. 232021
 


În pragul sărbătorilor de iarnă, elevii Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir”, sub coordonarea profesorului de educație muzicală Marian Iamandi, au oferit o varietate de momente tradiționale, armonizate cu talentul, creativitatea, frumusețea, elanul și tinerețea lor.

Minunații cantemiriști ne-au încântat cu un program de datini și obiceiuri, din care nu au lipsit colindele, interpretările vocale și instrumentale, plugușorul, capra, sorcova, dar și zisul de bine, trasul de buhai, sunetul din talangă și pocnitul din bici.

Atmosfera deosebită de sărbătoare a fost completată de un colaj de colinde românești, interpretate de corul Seminarului Teologic din București, condus de preotul profesor arhidiacon Nifon.

Un strop din magia Crăciunului a fost transmis cadrelor militare, profesorilor și colegilor, prezenți pe platoul colegiului, care au apreciat programul pregătit în detaliu prin foarte multe aplauze.

La final, comandantul colegiului, colonel dr. ing. Aurel Constantin Neagu, le-a mulțumit tuturor talentelor care au încântat auditoriul și cadrelor didactice implicate. Totodată, i-a rugat pe elevi să transmită părinților „La mulți ani!”, multă sănătate și viață lungă.

Vacanță plăcută!

Sărbători binecuvântate, pline de bucurie și căldură sufletească!

Foto: Grațiela Mihăescu, Antonio Badea

 Posted by at 2:14 pm
Gravityscan Badge