iul. 292022
 

Pe platoul cu rezonanțele zecilor de generații de cantemiriști, ceremonia prilejuită de sărbătorirea Imnului Național al României a fost dublată de festivitatea de înaintare în grad a cinci dintre colegii noștri și de numire în funcție a locotenentului George-Marian Sticlaru, veteran al teatrului de operații. Este absolvent al Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir”, promoția 2012.

Locțiitorul comandantului, colonel Mihail Șerban-David, i-a felicitat pe militari pentru gradul dobândit, subliniind că este o zi emoționantă și, totodată, plină de bucurie. I-a îndemnat ca în domeniul în care activează să continue să-și aducă aportul la îndeplinirea tuturor sarcinilor de serviciu, să dea dovadă de și mai multă implicare, evidențiind faptul că noile grade reprezintă o responsabilitate în plus ce trebuie tratată cu demnitate și profesionalism.

De asemenea, i-a urat „Bun venit!” locotenentului Sticlaru și i-a transmis  să întărească spiritul de echipă, să aducă un plus de valoare, să concureze cu ceilalți comandanți de companie, în sensul bun al cuvântului.

Cu trese noi pe epoleți, locotenent-colonel Marius-Adrian Lazăr, locotenent Mihai-Costin Negrea, locotenent Dănuț-Marian Plic, locotenent Octavian-Gabriel Radu și sergent major Constantin-Augustin Văsi au fost aplaudați de personalul colegiului prezent la eveniment, care le-a urat mult succes în carieră și la mai mare.