nov. 082023
 

În Săptămâna verde, elevii și profesorii au continuat să promoveze un stil de viață sănătos prin toate activitățile desfășurate, activități în care au avut posibilitatea să își arate îndemânarea și să prezinte rezultatele muncii lor.

Și, cum totul pornește de la informarea elevilor, programul de activități a cuprins și o întâlnire cu doamna doctor Andra Evelin Mușat, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, care le-a vorbit prin videoconferință despre provocările adolescenței: dependența de nicotină, alcool, droguri și despre faptul că adoptarea unui stil de viață sănătos este cheia spre o viață fericită.

De la teorie, liceenii militari au trecut la practică. În echipă, alături de dascălii lor și-au arătat îndemânarea la bucătărie, fiind provocați să prepare o ciocolată de casă, cu ingrediente naturale. „Încercăm prin activitatea de astăzi să vă dezvoltăm preferințele pentru lucrurile care fac bine vieții”, a transmis doamna profesor Georgeta Jungheatu.

Implicarea în această frumoasă activitate le-a oferit cantemiriștilor noi oportunități de a acționa într-un mod atractiv și interactiv.

Împreună au realizat un produs sănătos, aspectuos și foarte gustos!

Cofetari au fost: elev Diana Tătaru, elev Tiberiu Grancea și elev Alin Radu.

Felicitări și mult succes în activitățile viitoare!