mai 022022
 

Eleva Diana Nicolae a avut un parcurs foarte bun la faza națională a Olimpiadei de Geografie, unde s-a clasat în primii zece concurenți pe țară, la clasa a IX–a, cu media punctajului la cele două probe, practică și scrisă, de 92,63.

Intrarea performerei noastre și la proba de baraj pentru faza internațională, a fost încă un câștig pentru ea.

Cea de-a 40 ediție, organizată în municipiul București, s-a desfășurat sub moto-ul „Iubire și credință pentru țară, dragoste și respect pentru Geografie”, unde tânăra cantemiristă a reușit să pună pe harta acestei competiții de mare anvergură, atât județul Prahova, cât și Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din care cu mândrie face parte.

Mențiunea obținută, la debut, este un rezultat care reflectă pasiunea pe care o are pentru această știință integrată.

Fără experiență competițională, distincția adjudecată devine una foarte valoroasă, pe măsura întregului efort și a perseverenței cu care s-a pregătit sub coordonarea distinsei doamnei profesor, Roxana Țonoiu, recunoscută pentru performanțele realizate, în decursul anilor, cu elevii pe care i-a inițiat în tainele Geografiei, în cadrul colegiului. „A fost o experiență inedită, unde munca depusă, alături de doamna profesor, nu a fost în zadar. Îi mulțumesc pentru tot ajutorul pe care mi l-a oferit, fără de care nu aș fi reușit să ajung aici”, a spus Diana.

Felicitări, Diana!

Felicitări, doamna profesor Roxana Țonoiu!

Ne mândrim cu voi!