iun. 142022
 

Eleva plutonier adjutant Patricia Bărbuță este cea mai bună din promoția ei, în urma performanței de a obține media 10.00 trei ani consecutiv.

Conform tradiției, în cadrul festivității de încheiere a anului școlar este nominalizat și evidențiat elevul cu rezultate deosebite în procesul de învățământ și aptitudini de comandă, cel care va fi reprezentantul întregului liceu. Data de 9 iunie 2022, marchează un moment important în parcursul meu de licean militar. Înaintarea în gradul onorific de elev plutonier adjutant mă onorează și mă obligă să tind în continuare spre autodepășire și către treptele cele mai înalte ale performanței, a transmis performera noastră.

A știut întotdeauna că dacă face ceea îi place, randamentul va fi maxim.

Și-a impus un standard înalt încă de la admitere, pe care l-a atins prin rezultatele de excepție obținute în activitatea școlară și extracurriculară.

După ce a fost admisă prima în colegiu, cu media 9,96, a avut curajul și a îndrăznit să creadă în visul ei, acela că prin muncă și efort constant poate realiza lucruri extraordinare.

Dorința de a excela și de a asimila din ce în ce mai multe cunoștințe au determinat-o să iasă din zona de confort, pentru a deveni cea mai bună, în condițiile unei concurențe acerbe.

Rezultatele nu au încetat să apară și au venit ca o consecință firească a dragostei ce o poartă învățăturii, dar și uniformei militare.

 Timpul s-a scurs rapid și îmi amintesc cu emoție de prima mea avansare în gradul de elev fruntaș. Acum, cu noile grade argintii de pe epoleții mei, mă uit recunoscătoare în spate și mă bucur de fiecare moment pe care Cantemirul mi l-a oferit. În ciuda pandemiei, am avut parte de un parcurs frumos. Am dobândit experiență, pe care o voi folosi în noua funcție, a încheiat eleva plutonier adjutant Patricia Bărbuță.

Felicitări, Patricia, și mult succes în îndeplinirea tuturor responsabilităților!