iul. 262022
 

Nimic din ceea ce visezi nu este de neatins, iar visele se împlinesc doar atunci când crezi în ele, spune absolventul Antonio Sandu, care a fost admis la Institutul Medico-Militar, Catedra de Pregătire Medico-Militară București, Medicină Generală.

După ce a făcut gimnastică artistică de performanță, opt ani, a ales drumul carierei militare.

Primii pași i-a făcut în Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”, unde a atins trepte superioare de evoluție.

Cu fiecare an a devenit mai bun, media 10 obținută la finalul clasei a XI-a situându-l printre primii între liceenii militari.

A continuat pe același drum al excelenței, finalizând cei patru ani de colegiu cu media generală 9,85, al cincilea în promoție.

Atitudinea, caracterul și dragostea pentru învățătură l-au ajutat de fiecare dată să reușească.

A luptat pentru idealul lui, convins fiind că visul poate deveni realitate dacă sunt îndeplinite mai multe condiții. „Știam clar ce drum doresc să urmez, știam că-mi va fi greu dar prin perseverență, învățare continuă, ambiție și hotărâre am reușit să-mi ating țelul, acela de a deveni MEDIC. Medic militar în Armata Română, un om dedicat celorlalți.

Au fost oameni care mi-au fost alături, de la cei dragi de acasă, până la colegi și profesori care m-au susținut și încurajat în momentele dificile. Lor doresc să le mulțumesc și să-i asigur de toată recunoștința mea”, a transmis performerul nostru.

Felicitări, Antonio, și mult succes pe drumul nobilei meserii alese!

Ne mândrim cu tine!