iul. 212022
 

Absolventul Mihai-Vlad Manolache își va desăvârși pregătirea pe care a început-o în cuibul șoimilor cantemiriști în Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, unde a fost admis la specializarea Management aeronautic – piloți aeronave cu motoare reactive.

          Drumul până aici a fost unul lung și plin de efort, reușind să-l parcurgă cu ambiție, perseverență și foarte multă muncă.

Printre rezultatele înregistrate se numără și nota 10 la disciplina Informatică, obținută la testul de verificare a cunoștințelor.

Le este recunoscător tuturor celor care l-au sprijinit să-și îndeplinească visul. „Primii pași în Colegiul National Militar „Dimitrie Cantemir” au reprezentat pentru mine și debutul visului meu de a studia în cadrul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” și de a deveni pilot. Încă de atunci și până în prezent, perseverența și efortul constant pe care le-am depus, susținerea profesorilor ce au avut un rol fundamental în pregătirea mea intelectuală, dar și umană, oferindu-mi întotdeauna sprijinul de care am avut nevoie, m-au ajutat să îmi ating țelul. În acest sens, doresc să îmi exprim sincera recunoștință față de aceștia, mulțumindu-le pentru ajutorul, răbdarea si empatia acordate”, a transmis cantemirstul.

A ales să evolueze într-un mediu dinamic, unde să-și depășească limitele, în locul unde aviatorilor le cresc aripi. 

Felicitări, Vlad, și mult succes în etapa studenției militare!

Ne mândrim cu tine!

xxx

Spiritul de libertate, pasiunea și perseverența sunt atributele sub care se naște pasiunea

Este locul unde aviatorilor le cresc aripi.

Legătura sa cu aviația s-a format în liceul militar. Pe atunci era ușor debusolat, atunci când urma să-și aleagă traiectoria în cariera militară. Își dorea logistica, dar drumul a luat-o pe alt sens.