dec. 162021
 


Absolventa promoției 2018, Georgiana Cristea, este, astăzi, o studentă de succes în instituția militară de învățământ superior unde a ales să se specializeze.

După ce a parcurs un drum al devenirii în Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”, presărat cu rezultate foarte bune la învățătură, dar și în activitățile extracurriculare, competiții de robotică, proiecte europene Erasmus+, a continuat să performeze la cel mai înalt nivel  în Academia Navală „Mircea cel Bătrăn”. „De la deviza Semper fidelis – întotdeauna credincios către cea  Ad Augusta Per Angusta – pe drumuri trudnice ajungi la rezultate deosebite, a reprezentat pentru mine cea mai frumoasă călătorie educațională pe care aș fi putut să o am vreodată. Mândria de a fi cantemirist m-a călăuzit pe tot parcursul studenției și o va face mereu și în viitoarea mea carieră de ofițer al Forțelor Navele”, spune student sergent major Cristea.

Faptul că i s-a oferit ocazia să le vorbească colegilor mai mici despre beneficiile alegerii carierei militare în Forțele Navale, în cadrul activității de consiliere și orientare, din data de 15 decembrie, a reprezentat pentru ea un moment emoționant și, totodată, unic: „Să mă întorc după patru ani în colegiul care mi-a fost casă și să le pot vorbi elevilor din postura unui fost absolvent, a fost mai mult decât onorant. De asemenea, întâlnirea cu dascălii care și-au pus amprenta asupra evoluției mele s-a transformat într-o amintire de neuitat, ce m-a făcut să mă gândesc nostalgic deja la viitoarea reîntâlnire de zece ani a promoției mele”, a încheiat studenta.

Felicitări, Georgiana!

Îți dorim mult succes și noi performanțe în domeniul pentru care ai optat, după finalizarea etapei studenției militare!