nov. 082023
 

Alexandru-Cristian Michiduță este elev în clasa a XI-a la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” și practică Freestyle kickboxing de la vârsta de opt ani, sub atenta îndrumare a celui care îi este tată și antrenor, un adevărat îndrumător în cariera lui sportivă. „M-a învățat tot ce știu. Cu ajutorul lui am ajuns să câștig concursurile la care am participat. În timp, mi-am perfecționat fiecare mișcare și, astfel, am făcut pași siguri spre performanțe în domeniul acesta. Muncesc din greu pentru a obține rezultate excelente”, spune performerul nostru.

De curând, a făcut parte din lotul mondial al României, care a participat la Campionatul Mondial Unificat WTKA – UNIFIED WORLD CHAMPIONSHIPS, desfășurat în Italia.

După un parcurs de excepție, în care a întâlnit adversari foarte bine pregătiți, Alexandru a cucerit podiumul competiției, obținând 2 medalii de aur și 2 medalii de argint.

A aderat la valori militare tradiționale precum disciplina, rigoarea și seriozitatea, pentru a deveni un bun militar și un sportiv desăvârșit.

Reușește să îmbine foarte bine cariera militară cu cea sportivă, având note foarte bune și la învățătură.

Pe noi ne-a cucerit cu talentele lui, dar și cu performanțele sportive, distingându-se în probele de atletism, în special la aruncarea greutății.

Atunci când urcă pe scena sălii de festivități ne încântă cu talentul lui la orgă, cu vocea șlefuită cu migală. Este prieten și cu vioara, care necesită multă îndemânare în utilizare, simț artistic și creativitate.

Felicitări, Alexandru, și mult succes în continuare!

Ne mândrim cu tine!