apr. 212022
 

Elev Ștefan Alexandru Dobre, de la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”, a obținut medalie de bronz la faza națională a Olimpiadei de Istorie, competiție care s-a desfășurat, în perioada 18-21 aprilie 2022, la Târgu Mureș.

A reușit prin lucrarea lui valoroasă să se numere printre laureații acestei întâlniri a elitelor și să se distingă prin Premiul al III-lea.

Parcursul frumos al tânărului cantemirist, aflat în clasa a IX-a,  a fost încununat cu acest rezultat de excepție, care a pus colegiul și județul Prahova pe harta istoriei naționale.

S-a bucurat pe de o parte de rezultatul adjudecat, dar și de întâlnirea cu elevi din toate colțurile țării cu aceeași pasiune și dăruire.

La prima participare, liceanul militar dovedește că nimic nu este imposibil, atunci când unești munca cu pasiunea și dorința cu perseverența.

De pregătirea lui s-a ocupat domnul profesor Dănuț Ionescu, care i-a fost alături în toată această perioadă, inclusiv la Târgu-Mureș, unde a însoțit și lotul de elevi din județul Prahova.

Felicitări, Ștefan!

Ne mândrim cu tine!