sept. 252014
 

    La nivel judeţean, Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir” a câştigat locul I la Campionatul liceelor, ediţia 2013-2014.

      Clasarea pe cea mai înaltă treaptă a podiumului are la bază rezultatele elevilor, care au dat dovadă de măiestrie sportivă în cadrul jocurilor de handbal, volei, baschet, fotbal, tenis de masă, şah, cât şi pe pista de atletism şi la cros. Cu o înaltă pregătire atletică, gândire tactică şi o perfectă armonizare în cadrul echipei, cantemiriştii au demonstrat cu prilejul fiecărei competiţii, la care s-au aliniat cei mai buni sportivi, că pot obţine rezultate pe măsura eforturilor depuse. Întrecerile desfăşurate pe tot parcursul anului au stat sub semnul tinereţii, sportivităţii, obiectivităţii şi a fair-play-ului, condiţii esenţiale ale descoperirii şi valorificării celor mai frumoşi şi talentaţi sportivi. Rezistenţa, viteza, îndemânarea, voinţa, dârzenia, curajul, stăpânirea de sine sunt doar câteva dintre calităţile pe care purtătorii uniformei militare cu lampas le-au arătat pe terenurile de sport, în sala de şah şi pe pista de atletism, de unde s-au întors victorioşi. Un parcurs excelent al sportivilor noştri care au ajuns la un nivel de pregătire superior în urma multor ore de antrenament, a curajului, perseverenţei şi ambiţiei de a fi printre cei mai buni, onorând instituţia de care şi-au legat destinele personale.

       De la înfiinţarea competiţiei, organizate de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova, Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir” s-a clasat, la finalul fiecărui an şcolar, pe locul I, fiind desemnată instituţia şcolară la nivel liceal cu cea mai bună activitate sportivă din judeţ.

      Felicitări elevilor, profesorilor şi antrenorilor Claudia Dogaru, Victoria Buzoianu,  Gianin Stanciu, Leonard Cristescu, Andrei Mostovoi şi Cătălin Dobrin!

[flagallery gid=105]