nov. 092022
 

Astăzi, 09 noiembrie 2022, în fața întregului efectiv de cadre militare și elevi, performerul nostru, Ștefan Dediu, a primit prima tresă argintie, ca urmare a unui parcurs de excepție.

Prin ordin al comandantului colegiului, la propunerea Consiliului Profesoral al școlii, elev caporal  Ștefan Alexandru Dediu a fost înaintat în gradul de elev sergent, pentru rezultatul remarcabil obținut la Exercițiul de apărare cibernetică CyberMAN2022, organizat de Comandamentul Apărării Cibernetice din Ministerul Apărării Naționale.

În cadrul acestei competiții, desfășurată în vacanța de vară, Ștefan a urcat pe Locul III, la secțiunea „Red&Blue”, în clasamentul realizat pentru categoria MApN.

Rezultatul a fost unul de echipă și a avut la bază munca participanților din Colegiile Naționale Militare: „Dimitrie Cantemir”, „Mihai Viteazul” și „Ștefan cel Mare”.

Împreună au reușit să se claseze între cei mai buni dintre concurenții la competiție.

În urmă cu doar câteva luni, Ștefan reușea un alt rezultat de excepție la faza internațională a Olimpiadei de Informatică Aplicată – AcadNet 2022, secțiunea calculatoare, unde s-a clasat pe Locul al II-lea.

În spatele tuturor distincțiilor primite de Ștefan stau sute de ore de pregătire, la care se adaugă ambiția, seriozitatea, determinarea și dragostea pentru învățătură.

Ne mândrim cu tine, Ștefan!

Mult succes în competițiile viitoare!