dec. 212021
 


Marți, 21 decembrie, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care s-au distins prin rezultatele lor, în activitatea sportivă și în cea de învățământ.

În cadrul ceremoniei au fost premiați cei mai buni performeri ai Cantemirului, care s-au evidențiat în Competiția „Cupa Cantemir” și în cadrul Concursului online „Academician Cristofor Simionescu”, ediția a IX –a.

La activitate au fost prezenți membrii ai conducerii colegiului, profesori, întregul efectiv de cadre militare și elevi.

În prezența tuturor, comandantul colegiului, colonel dr. ing. Aurel Constantin Neagu, i-a evidențiat pe toți participanții și medaliații la întrecerile la care au luat parte: atletism, cross, orientare, handbal, baschet, volei și drill.

Totodată, a accentuat faptul că fiecare elev ar trebui să onoreze prestigiul acestui colegiu prin participarea la cât mai multe competiții sportive, școlare și extracurriculare. „Vreau să-i felicit și să le mulțumesc tuturor premianților, profesorilor și antrenorilor colegiului pentru obținerea unor rezultate deosebite”, a încheiat colonelul Neagu.

Cele mai multe medalii au fost obținute la feminin de elev caporal Rebeca Iancu, iar la masculin de elev sergent major Cornel Constantin. De asemenea, elev Alexandru Cârstoiu a fost nominalizat la debutul lui în Cantemir pentru performanțele obținute la 100m, 200m și 400m.

Felicitări, tuturor, și mult succes în competițiile viitoare!

Foto: Grațiela Mihăescu, Antonio Badea

 Posted by at 10:17 am
Gravityscan Badge