mai 262022
 

Un moment mult așteptat a devenit până la urmă realitate.

După o pauză de trei ani, liceenii au lăsat ținutele militare și pentru o seară au devenit „prinți” și „prințese” la Balul absolvenților.

Purtați de ritmul de vals, de muzica bună, cantemirștii au dat o notă distinsă și rafinată evenimentului, care are tradiție în instituția noastră.

Dincolo de eleganța ținutelor, melodiile alese cu bun gust și cursivitatea perechilor pe ringul de dans, atmosfera a fost feerică.

Într-o seară brăzdată de un apus de soare deprins parcă din povești,  liceeni uniformi prin eleganța și grația personalității, au descris în pași de dans un cerc frenetic al TINEREȚII:

A fost cel mai frumos mod cu putință de a spune rămas bun cetății cantemiriste și celor care le-au purtat pașii pe drumul performanței:profesori, cadre militare, diriginți și părinți.

Emoția a fost accentuată de momentele pregătite cu minuțiozitate de fiecare clasă în parte, pentru a evidenția și mai mult creativitatea și originalitatea.

Desemnarea„ regelui” și a „reginei” s-a făcut la miezul nopții, iar cei care au primit girul juriului au fost Ingrid Vârlan și Teodor Giurgică.

Surprinși și, totodată, bucuroși, au avut momentul lor, care a stârnit ropote de aplauze.

 „A fost o noapte magică, cu o încărcătură emoțională aparte, de care o să ne amintim oricând și oriunde ne vor duce pașii în viitor, cu mare bucurie și emoție. Este important să mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment atât de mult așteptat și dorit de noi, tuturor părinților, conducerii colegiului și doamnelor diriginte.

Balul l-am trăit cu aceleași puternice sentimente de fericire alături de toate celelalte „regine” și „regi” ai Companiei 4, Promoția 2022”, a transmis Ingrid.

La rândul lui, Teodor a spus: „Dansul înseamnă mult mai mult decât ce am făcut eu aseară. Personal, nu am făcut decât să trăiesc momentul, să mă simt bine, să mă bucur de ultimii pași de dans alături de cantemiriști, să trăiesc muzica și să las eleganța valsului să mă ia prin învăluire. Probabil că juriul a primit din emoția trăită pe ringul de dans, astfel că a deliberat în favoarea mea.”

Felicitări organizatorilor şi absolvenților pentru momentele speciale oferite!

Foto: Nicolae Milea