sept. 302022
 

Ultima zi a lunii septembrie a fost una plină de emoție pentru plutonierul adjutant Petre Mihai Bîrlă, care și-a încheiat cariera militară după numeroși ani de activitate în care a slujit sub Drapelul Tricolor.

La primele ore ale dimineții, pe platoul cu rezonanțele zecilor de generații de cantemiriști, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a plutonierului adjutant Petre Mihai Bîrlă, după 28 de ani activitate, dintre care patru în Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența personalului colegiului, a elevilor și a cuprins citirea ordinului de trecere în rezervă, prezentarea activității profesionale a militarului, veteran al teatrului de operații, precum și înmânarea diplomei de excelență prin care comandantul instituției, colonel dr. ing. Aurel Constantin Neagu, i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o cu dăruire și responsabilitate. Totodată, l-a felicitat pentru rezultatele și realizările deosebite care i-au onorat întreaga carieră militară.

Într-o dimineață brăzdată de razele soarelui și culorile toamnei, plutonierul adjutant Petre Mihai Bîrlă a salutat pentru ultima dată în calitate de cadru militar activ Drapelul de Luptă al unității, dar și pe camarazii care i-au fost alături  în decursul anilor.

Felicitări pentru reușitele profesionale și succes în tot ceea ce v-ați propus, multă sănătate, bucurii și împliniri alături de cei dragi, domnule plutonier adjutant  Ptere Mihai Bîrlă!