ian. 172022
 

Elev Răzvan George Manea este în clasa a IX –a și s-a clasat primul în anul lui de studiu, cu media 9,95, la finalul primului semestru al anului școlar 2021-2022.

Astfel, își menține poziția de lider, dobândită la concursul de admitere în Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”, când a fost admis cu media 9,97.

A reușit să-și găsească un ritm armonios de lucru și să pună în aplicare ceea ce și-a dorit de când a făcut primii pași în colegiu: să obțină rezultate cât mai bune în continuare.

Chiar dacă perioada de acomodare nu a fost una ușoară, a izbutit, cu perseverență și o atitudine corespunzătoare, să-și ducă toate sarcinile la capăt. „La început a fost puțin mai greu datorită unui nou mediu cu care nu eram familiarizat, după care totul a decurs aproape perfect”, spune Răzvan.

Visul lui prinde contur și este hotărât să lupte pentru el, indiferent cât de dificil va fi.„ Am încercat ca în fiecare zi să dau ce am mai bun, să nu rămână pic de informație pe care să nu o asimilez și să o înteleg bine. Am un program bine stabilit și învăț de plăcere. Nimic nu mi-a pus piedici și am mers mai departe oricât de greu mi-a fost.

Concurența este acerbă, fiind motivat să devină cea mai bună versiune a lui. În Cantemir, concurența este mare, lucru care mă ambiționează pentru a obține rezultate din ce în ce mai mari și să nu dau niciodată înapoi, indiferent de efortul pe care trebuie să-l depun. Am un drum lung de parcurs până la obiectivul pe care mi l-am propus, dar știu că în fiecare dimineață sunt cu un pas mai aproape de succes, cu un pas mai aproape de a-mi îndeplini promisiunea făcută vechiului eu, a încheiat performerul nostru.

Felicitări, Răzvan, și mult succes în continuare!