iul. 122019
 

În acest an, Premiul Fundaţiei “General Ştefan Guşă”, care a constat în două excursii în Italia, la Milano, a revenit elevilor: plutonier adjutant Raluca Caran, eleva de 10, şi sergent Andrei Răduţă, distins cu premiul special la faza naţională a Olimpiadei de Geografie.

Liceenii militari care au fost nominalizaţi la ceremonia de închidere a anului şcolar 2018-2019 pentru rezultatele deosebite obţinute în procesul de învăţământ şi la olimpiadele şcolare, s-au bucurat de o săptămână memorabilă, urmând ca în cursul zilei să se întoarcă în ţară. “Această excursie în Italia a fost o experienţă unică pentru mine, o altă formă de cunoaştere, de explorare. Alături de doamna profesoară Carmen Roman şi nouă elevi de la Colegiile Naţionale Militare, am avut plăcerea de a vizita trei dintre cele mai încântătoare oraşe: Milano-supranumit capitala modei, Florenţa-oraşul artei şi Veneţia-oraşul plutitor. Nu pot spune ca mi-a plăcut mai mult un oraş decât celălalt, deoarece fiecare are elemente specifice şi un trecut aparte. Excursia a fost finalizată în paşi de balet, în celebrul Teatro alla Scala, unde Baletul din Tokyo a interpretat piesa Kabuki”, ne-a spus Raluca.

Mulţumim Fundaţiei General Ştefan Guşă” care susţine excelenţa în învăţământul militar şi acordă o atenţie deosebită elevilor în uniforma militară cu lampas, oferindu-le burse şi premii, începând cu anul 2010.

Felicitări pentru rezultatele obţinute!

 Posted by at 11:20 am
Gravityscan Badge