ian. 222020
 

În cadru festiv, elev caporal Rareș-Andrei Păuna a fost înaintat în grad, înainte de termen, ca urmare a rezultatelor deosebite obținute la învățătură  și  comportare.

În fața întregului efectiv de cadre militare și elevi, noile însemne de grad, cele de elev sergent, i-au fost așezate pe epoleți de către comandantul colegiului, colonel dr. ing. Aurel-Constantin Neagu, care l-a felicitat pentru efortul, dăruirea, implicarea și performanțele deosebite. Alături i-a fost și comandantul de companie, locotenent Victor Nedelcu, care are doar cuvinte de laudă la adresa tânărului și talentatului cantemirist.

Exemplu de pregătire, comportament, exigență și corectitudine, elev sergent Rareș-Andrei Păuna este recunoscut de colegi, dascăli, cadre militare pentru toate aceste calități, dar și pentru talentul lui muzical care a atins inimile multor ascultători.

Înaintarea în grad reprezintă un moment special, un motiv de mândrie și, totodată, de împlinire pentru fiecare licean militar, care își desăvârșește pregătirea în acest mediu al disciplinei, al valorilor și al normelor militare.

Ziua de 22 ianuarie va rămâne pentru elev sergent Rareș-Andrei Păuna una de  referință și de împlinire profesională.

Felicitări, Rareș, și mult succes în continuare!

Ne mândrim cu tine!

 Posted by at 11:41 am
Gravityscan Badge