aug. 072019
 

“Sunt foarte fericit că am reuşit să intru la această specializare deoarece m-am pregătit încă din anul I, fiind ferm convins că după patru ani de muncă voi culege roadele. 

Multumesc pe această cale tuturor profesorilor şi cadrelor militare care m-au susținut şi îndrumat în toată această frumoasă perioadă, reuşind să acumulez informații utile pentru a ajunge un om de succes!”, ne-a mărturist absolventul Marian Oprea, primul admis la specializarea Managementul traficului aerian – arma controlor trafic aerian/FA, în Academia Forţelor Aeriene “Henri Coandă” Braşov.

A făcut primii paşi la o vârstă fragedă în Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”, unde s-a remarcat ca un elev deosebit şi un sportiv desăvârşit, distingându-se, alături de echipă, în cadrul competiţiilor de minifotbal, dar şi individual, unde a obţinut titlul de campion judeţean, la Campionatul de Futsal, pentru care s-a pregătit în timpul liber. A făcut parte din blocul de paradă al colegiului, care de Ziua Naţională a României a trecut cu emoţie şi mândrie pe sub Arcul de Trimf.

  “Primii pași în acest liceu au fost la o vârstă foarte fragedă, încărcați cu multă emoție, timiditate şi bucurie, dar trecând timpul, am devenit o persoană matură, responsabilă, cu principii şi ambițioasă!

De-a lungul celor 4 ani, am reuşit să leg prietenii puternice, care cred că vor data zeci de ani. Ceea ce liceul m-a învăţat foarte mult este faptul că în orice situație ar fi cel de lângă mine, trebuie să-l susțin şi să-l ajut cu orice preț, de aici rezultând şi prietenia puternică”, ne-a spus performerul nostru.

Felicitări, Marian, şi mult succes pe drumul ales!

Ne mândrim cu tine!

Foto: arhiva personală a absolventului

 Posted by at 12:07 am
Gravityscan Badge