iul. 112018
 

Absolvenţi ai celei de-a 94 –a promoţii au parcurs cu succes prima treaptă a învăţământului militar preuniversitar românesc, unde s-au format ca oameni şi ca viitori ofiţeri ai Armatei Romăniei, sub mentoratul dascălilor şi al instructorilor militari.
Absolvenţii promoţiei „Centenarul Marii Uniri” intră în febra concursurilor de admitere în cadrul academiilor categoriilor de forţe ale Armatei României, recunoscute pentru standardele de performanţă ridicate. Urmează să deschidă noi porţi spre învăţătură şi performanţă.
Primii care păşesc în mediul universitar sunt cei care au optat să devină ofiţeri-ingineri în Academia Tehnică Militară “Ferdinand I”.
Pasionaţii de domeniul aviaţiei, care îşi vor desfăşura activitatea atât la sol cât şi deasupra norilor, vor susţine concurs de admitere la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov, iar cei care au ales să se formeze ca ofiţeri de marină vor participa pe locurile scoase la concurs de Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanţa.
Absolvenţii care vor să se pregătească pentru armele şi specialităţile militare aparţinând Forţelor Terestre vor lua startul la concursul de admitere în Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, din Sibiu.
Tinerii cantemirişti cu har ce au ales să urmeze o carieră medicală şi să-i ajute pe viitor pe cei aflaţi în suferinţă vor partcipa la concursul de admitere organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” şi la Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş.
Cei care au optat pentru Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” vor susţine concurs de admitere la programele de studii universitare de licenţă.

 Posted by at 2:48 pm
Gravityscan Badge