dec. 022019
 
Elev sergent Sabina Diaconescu, elev caporal Mihai-Cosmin Dinu și elev fruntaș Roberta-Ioana Ursu au obținut locul al II – lea la secțiunea colegii naționale militare, în cadrul celei de-a XI – a ediții a Concursului de istorie 1 Decembrie – Ziua Națională a României.
Echipa de argint a fost îndrumată în pregătire de prof. Dănuț Ionescu.
Conform tradiției, premierea tinerilor liceeni militari cantemiriști cu înclinații deosebite pentru studiul istoriei s-a făcut în cadrul festivităților organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, în garnizoana Buzău.
Premiile le-au fost înmânate de președintele Fundației Mareșal Alexandru Averescu, domnul general-maior dr. Gheorghiță Vlad și de președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu 
xxx
Concursul organizat de Fundația Mareșal Alexandru Averescu, în parteneriat cu Divizia 2 Infanterie Getica și cu sprijinul Consiliului Județean Buzău. s-a desfășurat în perioada 8-9 noiembrie în Colegiul Național Militar ”Dimitrie Cantemir”, care a fost gazdă pentru a doua oară consecutiv a pasionaților de istorie din instituţiile de învăţământ preuniversitar militar şi civil.
Felicitări tuturor și mult succes în competițiile viitoare!

Foto: Fundația Mareșal Alexandru Averescu

 Posted by at 4:20 am
Gravityscan Badge