iun. 122019
 

Calitatea lucrării, „Invenţia care a sfidat distanţa. Evoluţia telefoniei în ultimul secol”,  realizată de elev plutonier major Lorena Pană şi elev sergent major Raluca Oaidă a fost apreciată de juriul prezent la Conferinţa Naţională de Învăţământ Virtual, dedicată Centenarului Marii Uniri, de la Alba-Iulia.

Lucrarea prezentată excepţional de elevele noastre şi evaluată de profesori din mediul universitar a primit Premiul de Creativitate „Editura Niculescu”, distincţie care le încununează munca şi ideile inovatoare, efortul constant pentru performanţă. “Considerăm că acest proiect este unul esenţial, care ajută atât elevii cât şi  profesorii să descopere metode noi şi eficiente de predare-învăţare. CNIV este, într-adevăr, o lecţie de :”a învăţa elevul să înveţe”, unde noi am descoperit şi am fost onorate că domnii profesori universitari gândesc exact cum gândim noi”, ne-au mărturisit performerele noastre, cele care au făcut cinste instituţiei prin rezultatele obţinute la învăţătură, în competiţiile şcolare, în toate activităţile întreprinse. S-au distins întotdeauna prin eleganţă şi rafinament, reuşind să se remarce prin vocea lor şlefuită cu migală, prin talent, în cadrul spectacolelor susţinute atât pe scena sălii de festivităţi a colegiului, cât şi în afara instituţiei.

“Am fost norocoase sa participăm la acest proiect şi, cu siguranţă, vom preda ştafeta colegilor noştri mai mici pentru participarea la ediţiile următoare”, au încheiat absolventele noastre.

Ne mândrim cu voi şi vă dorim mult succes pe drumul ales, unul care să vă fie încununat de realizări deosebite, pe măsura pregătirii voastre!

Felicitări doamnelor profesoare Daniela Oprea şi Daniela Costinescu!

 Posted by at 8:27 am
Gravityscan Badge