oct. 052018
 

Astăzi este o zi specială, este ziua în care îi sărbătorim pe dascălii noştri, maeştri în domeniile predate.

 De Ziua Mondială a Educaţiei, am prilejul de a vă mulţumi tuturor profesorilor şi instructorilor militari, de ieri şi de astăzi, care aţi reuşit cu pasiune şi migală, cu responsabilitate şi profesionalism, dedicare şi implicare, să educaţi generaţiile de tineri militari, care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute şi prin accederea în cele mai prestigioase instituţii de învăţământ militar superior din ţară şi străinătate.

Vă asigur de toată aprecierea, preţuirea şi consideraţia mea şi vă felicit pentru eforturile depuse şi modul competent în care v-aţi îndeplinit sarcina de răspundere, de a forma caractere puternice, elevi bine pregătiţi, viitorii ofiţeri ai Armatei României.

Vă doresc, stimaţi dascăli şi instructori militari, un an şcolar cu multe realizări profesionale, succes în efortul admirabil de a însoţi liceenii pe drumul cunoaşterii, dar în acelaşi timp vă doresc sănătate, linişte şi prosperitate în viaţa personală! – Colonel dr. ing. Aurel-Constantin Neagu, Comandantul Colegiului Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”.

La mulţi ani!

 Posted by at 8:44 am
Gravityscan Badge