oct. 042018
 

Fiecare reuşită în plan personal are la bază o reţetă. Ingredientele sunt de cele mai multe ori munca, ambiţia, determinarea, seriozitatea şi autodepăşirea.

Pentru eleva Ingrid Vârlan, prima admisă în Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir”, în anul şcolar 2018-2019, reuşita a însemnat şi îndeplinirea visului de a urma cariera militară, având la bază următoarele argumente: nivel foarte ridicat de educaţie, dezvoltarea abilităţilor de lider, gestiunea timpului, integritate şi standarde ridicate ale valorilor morale, camaraderie.

Performanţa de a fi admisă cu media 9,99, a fost obţinută de Ingrid în urma unei munci susţinute:” Pentru a ajunge la acest rezultat a trebuit sa muncesc mult, chiar foarte mult şi într-un ritm constant şi permanent. Nivelul înalt de cunoştinţe primit de la profesori, participările la concursuri şi olimpiade, sprijinul permanent primit de la familie m-au motivat şi m-au ambiţionat pentru a mă pregăti şi pentru a ajunge la o formă maximă în timpul evaluărilor naţionale”, ne-a mărturisit tânăra cantemiristă.

Şi pentru că şcoala a început, Ingrid ne-a spus cum au fost pentru ea primele săptămâni: “Dacă spun fabuloase ar părea prea mult, dacă spun interesante ar părea  un răspuns prea simplu, dacă spun obositoare ar părea că mă plâng, în fapt adevărul este dat de un amalgam de emoţii, trăiri şi viaţă dusă pe repede înainte.”

Se crede o persoană norocoasă. “Mă rugam ca norocul să nu mă părăsească nici de această dată când mi-au fost repartizaţi colegii de clasă, doamna dirigintă, doamnele şi domnii profesori, elevii gradaţi. Camaraderia şi nivelul înalt de pregătire al colegilor de clasă, prietenia şi înţelegerea colegelor de cameră, sprijinul şi bunătatea doamnei diriginte, pregătirea şi implicarea profesorilor noştri alături de sprijinul şi direcţionarea permanentă din partea cadrelor militare şi a elevilor gradaţi mă fac să cred că norocul a fost şi de această dată de partea mea”, a spus eleva.

Se mândreşte să facă parte dintre cei mai buni şi îşi doreşte, în continuare, să obţină rezultate deosebite.

Mult succes Ingrid în frumoasa carieră militară, pe care ţi-ai ales-o!

 Posted by at 7:55 am
Gravityscan Badge