oct. 152018
 

Ne mândrim cu absolventa noastră, promoţia 2007, Oana Andreea Ardeleanu!

Joi, 11 octombrie, căpitan Oana Andreea Ardeleanu a devenit prima femeie pilot instructor pe avion echipat cu motor cu reacţie.
“De aici de la Breaza, noi, foştii tăi dascăli te felicităm şi ne mândrim cu tine.
Când mai treci pe aici (în zbor), dă-ne un semn!
Am vrea să te vedem, chiar dacă doar la depărtare.”

Despre Oana, ne-a vorbit prof. de fizică Cornelia Bădilă, diriginta ei, care a avut cu eleva o colaborare frumoasă şi a avut ocazia să identifice la ea, încă de la începutul clasei a IX –a dorinţa de performanţă, forţa şi capacitatea de a-şi depăşi limitele şi de a deveni cea mai bună.
Cuvintele doamnei profesoare Cornelia Bădilă adresate Oanei:
“Din prima clipă în care te-am cunoscut, am ştiut că intrarea ta în colegiul militar nu este pură întâmplare. Eram absolut convinsă că locul tău este sau va fi printre cei mai buni “ostaşi” ai Armatei României. Ai reuşit de fiecare dată să fii prima: prima şefă de clasă, prima fată cu media cea mai mare din clasă, prima admisă la Academia Forţelor Aeriene “Henri Coandă” (dintre colegii de liceu). Şi lista poate continua.
Iar acum, din nou eşti prima.
Nu m-am îndoit nici măcar o secundă.
Voi aştepta şi în anii următori veşti de acelaşi fel.
“Prima……”
Este imposibil să nu îţi mai doreşti tu ceva. Sunt absolut convinsă că nimic nu îţi va sta în cale pentru a-ţi realiza visurile.
Ceea ce vreau este să nu renunţi niciodată la ele şi să lupţi în continuare pentru împlinirea ta sufletească”, a spus prof. Cornelia Bădilă

Sursa foto: Forţele Aeriene Române, arhiva colegiului

 Posted by at 5:16 pm
Gravityscan Badge