feb. 262020
 

Echipele de volei ale Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir”, antrenate de prof. Adrian Marinescu, au urcat pe treapta a doua a podiumului la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, după o evoluție bună în cadrul întrecerilor la care s-au aliniat cei mai buni sportivi din județul Prahova.

„Etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar a fost cu desăvârșire una extenuantă, dar și frumoasă pentru consolidarea echipei. Am avut ocazia de a întâlni echipe foarte puternice, cu o tehnică deosebită, dar cu toate acestea, am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor și să obținem un loc onorabil. Totodată, am depășit toată tensiunea din teren și am realizat împreună faptul că, munca depusă pe tot parcursul primului semestru nu a fost în zadar. Am avut o dorință foarte mare de a juca și ne-am bucurat de fiecare punct obținut ca o adevărată echipă. Cu această ocazie, pot spune că ne-am îndeplinit o parte din idealurile echipei, iar locul al II –lea, pe care l-am obținut, ne motivează să ne antrenăm cu mai multă seriozitate pentru un loc fruntaș în viitorul apropiat, a spus elev caporal Andra Zainea, căpitanul echipei de volei feminin.

La rândul lor, voleibaliștii cantimiriști au transmis:

„Competiția mereu ne-a împins către noi limite, iar dorința de performanță și extazul victoriilor ne-au îndrumat către o pregătire cât mai temeinică, cu scopul de a ne clasa pe locurile fruntașe ale județului Prahova. Am luptat cu echipe care au jucători legitimați la cluburi sportive și am demonstrat în mai multe rânduri că ne putem  ridica la acest nivel. Vreau să îmi felicit colegii, atât băieții, cât și fetele, să le mulțumesc pentru tot efortul depus și să le mai transmit încă o dată, pe această cale, că sportul ne învață multe lecții de viață, printre care: numai prin multă muncă putem avea rezultate, în echipă putem depăși orice obstacol și pasiunea este cea care dă viață tuturor lucrurilor”, elev sergent major Tudor Timotei, căpitanul echipei de volei masculin.

Felicitări și mult succes în competițiile viitoare!

 Posted by at 9:40 am
Gravityscan Badge