feb. 072020
 

Elevii claselor a IX –a – a XI –a care s-au remarcat prin rezultatele obținute în procesul de învățământ au fost înaintați în gradul onorific următor, înainte de termen.

Noile însemne de grad le-au fost așezate pe epoleți de către comandantul colegiului, colonel dr. ing. Aurel-Constantin Neagu, care i-a felicitat și le-a urat succes în continuare, amintindu-le că răsplata vine în urma muncii depuse.

 Liceenii militari care au dovedit ambiție maximă, perseverență, responsabilitate în actul însușirii cunoștințelor au fost nominalizați de conducerea instituției și aplaudați de întregul efectiv prezent la Revista de front, de locțiitorul comandantului, locotenent-colonel Cornel-Constantin Bobolocu, și de comandanții de companie.

Ziua de 7 februarie va rămâne pentru cei 48 de elevi, care s-au remarcat prin mediile cuprinse între 9.50 și 10.00, una de referință și de împlinire profesională.

17 elevi au fost înaintați la gardul de elev fruntaș, 23 la gradul de elev caporal și 8 la gradul de elev sergent.

Înaintarea în grad reprezintă un moment special, un motiv de mândrie și, totodată, de împlinire pentru fiecare licean militar, care își desăvârșește pregătirea în acest mediu al disciplinei, al valorilor și al normelor militare.

Felicitări tuturor și mult succes în continuare!


📸 Grațiela Mihăescu

 Posted by at 11:44 am
Gravityscan Badge