feb. 122020
 

Liceenii militari au avut, din nou, ocazia să se întâlnească cu marinarii pentru a primi informații detaliate referitoare la oportunitățile de dezvoltare personală și de specializare profesională în numeroasele domenii de activitate ale Forțelor Navale Române.

În mijlocul elevilor s-a aflat căpitan lector univ. Ovidiu Cristea, absolvent cantemirist, promoția 2004, care le-a prezentat oferta educațională a academiei, specificul fiecărei specializări, precum și avantajele procesului de formare în această instituție prestigioasă de învățământ militar universitar. I-a îndemnat, ca de la coleg la coleg, să se bucure de anii de liceu, pentru că aceștia constituie baza pentru o carieră militară de succes.<<Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” a fost alegerea cea mai bună pe care am făcut-o în viața mea>>, a spus Ovidiu.

De asemenea, tinerii cantemiriști au avut posibilitatea să dialogheze cu studentul Ștefan Istrate, absolvent cantemirist, promoția 2019.

Întâlnirea cu reprezentanții Forțelor Navale a fost una emoționantă, dar și plină de învățăminte, liceenii militari fiind îndrumați să studieze planul de învățământ al instituției la care aspiră și, foarte important, să aleagă ce le place.

Mult succes celor care vor să îmbrățișeze profesia de militar în Forțele Navale!

 Posted by at 9:00 am
Gravityscan Badge