mart. 052020
 

Joi, 5 martie, în cadrul activității de consiliere și orientare, elevii claselor a X –a – a XII – a din Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” au avut oportunitatea descoperirii importantelor aspecte privind frumoasa carieră în domeniul logisticii militare.

Întâlnirea cu distinsul oaspete, căpitan Bogdan Negru, instructor superior la catedra Transporturi și mentenanță în cadrul Școlii de Aplicație pentru Logistică „General Constantin Zaharia”, le-a oferit cantemiriștilor posibilitatea de a afla noutățile referitoare la arma logistică.

O serie de expuneri profesioniste pe teme de interes privind accederea în următoarea formă de învățământ a stârnit interesul viitorilor ofițeri ai Armatei Române. Le-a fost prezentată Școala de Aplicație pentru Logistică „General Constantin Zaharia” de la Chitila și locul pe care aceasta îl ocupă pe traseul carierei militare.

Subiectele prezentate au atras atenția elevilor, urmând ca aceștia să fie susținuți în menținerea opțiunii de efortul comun al celor care se ocupă de educarea lor, prin informarea corectă și oportună privind profesia militară.

 Posted by at 10:24 am
Gravityscan Badge