iul. 052019
 

La faza finală a Campionatului Naţional pentru Juniori 1 la Atletism, desfăşurată, în perioada 21 – 22 iunie, la Piteşti, pe stadionul “Nicolae Dobrin”, atleţii cantemirişti au înregistrat un nou rezultat deosebit, care le încununează munca, efortul constant şi pasiunea pentru această disciplină extrem de complexă, devenind vicecampioni naţionali la proba de ştafetă 4x400m. Din echipa de argint au făcut parte: elev plutonier adjutant absolvent Ovidiu Burcea, elev sergent major absolvent Marius Petre, elev caporal Mihăiţă Neagu şi sportivul Alexandru Geamănu de la CSS Ploieşti.

Sub coordonarea prof. Gianin Stanciu, sportivii reuşesc să se ridice la nivelul aşteptărilor şi să ducă mai departe tradiţia începută de predecesori, cei care au scris istorie în campionatele ce confirmă în mod oficial valorile. Anul trecut, tot la ştafetă 4x400m, absolventul Eduard Statache urca pe prima treaptă a podiumului alături de cantemiristul Ovidiu Burcea şi de doi sportivi de la CSS Ploieşti. În aceeaşi competiţie, echipa s-a remarcat şi la ştafetă 4x100m, ocupând treapta a III-a a podiumului.

Performanţa este subliniată de multitudinea de medalii şi trofee obţinute în timp de generaţii de cantemirişti care au excelat în întrecerile de nivel înalt, în săli de atletism sau pe terenul de sport, unde şi-au etalat pregătirea fizică, ambiţia, determinarea, talentul, curajul. Cu toţii au arătat că sportul are un rol esenţial în formarea caracterelor puternice.

Felicitări şi mult succes celor care preiau ştafeta de la marii campioni!

Ne mândrim cu voi, performerilor!

Foto: competiţie

 Posted by at 4:41 pm
Gravityscan Badge