apr. 082019
 

Pregătirea fizică, talentul, ambiţia, determinarea şi curajul i-au ajutat pe atleţii noştri să exceleze şi să se remarce în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar – pentatlon, unde au punctat, la fiecare probă,  pentru a urca pe prima treaptă a podiumului, la nivel judeţean. Acest rezultat le dă dreptul de a reprezenta colegiul şi judeţul Prahova la faza zonală.

Atleţii cantemirişti au dovedit, din nou, că prin muncă, efort şi pasiune se poate ajunge la performanţe notabile, în concursurile ce confirmă în mod oficial valorile.  Echipa masculină de pentatlon reuşeşete calificarea la faza zonală pentru al şaptelea an consecutiv, în timp ce echipa feminină, una tânără şi de viitor, reuşeşte o premieră la acest nivel.

Sportivii cu abilităţi multiple au punctat la toate cele cinci probe incluse: alergarea pe distanţa de 60 m, alergarea pe distanţa de 800 m, săritura în lungime cu elan, aruncarea mingii de oină şi aruncarea greutăţii

 “Şansa de a fi prima echipa de fete calificată la faza zonală din istoria Cantemirului ne bucură, ne motivează şi ne uneşte pe noi, ca echipă. Emoțiile au fost de partea noastră pe tot parcursul concursului. Ne-am bucurat de fiecare probă, am trăit fiecare moment, astfel a fost o ocazie de a ne întrece propriile limite. Este un prilej bun pentru a-i multumi domnului profesor Gianin Stanciu pentru implicare şi pentru că a avut încredere în noi”, au transmis componentele echipei feminine de pentatlon.

Performerii cantemirişti  sunt:

Fete:

Elev Ingrid Vârlan;

Elev Ana Maria Cârstoiu;

Elev Denisa Zaharia;

Elev fruntaş Raluca Guzganu;

Elev fruntaş  Miruna Găinuşă.

Băieţi:

Elev plutonier major  Ovidiu Burcea;

Elev caporal Iustin Cârstoiu;

Elev sergent Marius Petre;

Elev fruntaş Mihăiţă Neagu;

Elev sergent Andrei Dobrişan.

Felicitări tuturor şi mult succes în continuare!

 Posted by at 12:56 am
Gravityscan Badge