mai 062019
 

Echipa masculină de pentatlon este vicecampioană națională și în acest an, ca urmare a unei pregătiri fizice deosebite, a perseverenței, determinării și ambiției, calități pe care liceenii militari le-au dobândit în timp, sub excelenta īndrumare a prof. Gianin Stanciu. La această realizare deosebită se adaugă locul V obținut de echipa feminină, una tânără și dornică să se afirme în cadrul acestei competiții de nivel înalt, care implică un grad sporit de dificultate și o pregătire superioară, pentru cele cinci probe incluse:alergarea pe distanța de 60 m, alergarea pe distanța de 800 m, săritura în lungime cu elan, aruncarea mingii de oină și aruncarea greutății.
Ambasadori ai sportului, ai unei vieți organizate și disciplinate, sportivii cantemiriști s-au evidențiat în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar unde s-au aliniat cei mai buni atleți din colegii naționale și licee cu program sportiv.
Medalia de argint obținută de echipa masculină completează palmaresul cantemirist, în care se regăsesc distincții valoroase obținute de elevi în competiția națională de pentatlon. De șapte ani de când există această întrecere, sportivii s-au evidențiat atât pe echipe, cât și la individual.
În anul 2013, la prima participare, echipa era distinsă cu medalie de bronz, pentru ca în anii 2016 și 2018 să devină vicecampioană națională.
Un titlu de campion național, două locuri II și un loc III sunt performanțele realizate la individual.

Felicitări tuturor!👏
Ne mândrim cu voi!

 Posted by at 8:02 am
Gravityscan Badge