dec. 192018
 

„Aproape patru ani învăluiţi de spirit cantemirist mi-au fost gazdă şi mi-au fructificat inteligenţa, au descoperit noi abilităţi sportive şi, poate cel mai important, au desăvărşit calităţile mele sufleteşti”.

Elev plutonier Sandra Maria Botoacă a ales să poarte cu mândrie şi onoare uniforma militară şi să continue pe drumul performanţei în Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir”. Aici a învăţat sensul profund al camaraderiei, reuşind prin calitatea de elev gradat, fiind înlocuitor al comandantului de companie, la compania a IV – a elevi, să-i îmbogăţească spiritual şi pe cei mai mici, elevii de clasa a IX –a, oferindu-le tot ce a primit ea, respectul pentru uniforma militară şi pentru simbolurile naţionale.

Activităţi precum „aranjarea dulapului, a patului, repartizarea sectoarelor, echiparea cu uniforma au fost momentele de neuitat petrecute alături de bobocii cantemirişti. Odată cu trecerea timpului, toate acestea au devenit o rutină, trecând în următoarea etapă a dezvoltării tânărului licean, dobândirea maturităţii”, a spus Sandra.

 Şefă de promoţie la gimnaziu, cu media 9,99, mereu cu zâmbetul pe buze şi preocupată permanent de a deveni un om de 10, Sandra a învăţat să aprecieze timpul, prietenii şi să se bucure de frumuseţea adolescenţei cazone.

Menţiunile obţinute la faza judeţeană a Olimpiadei de limba şi literatura română, timp de trei ani, reuşitele cu echipa de volei i-au completat palmaresul. Printre pasiunile elevei noastre se numără:pasiunea pentru limba engleză, având certificatul Cambridge English Advanced cu calificativul C1, pentru dansul popular, modern şi sportiv. Este tehno-redactor la revista şcolii şi învaţă foarte bine,  finalizând primii trei ani cu medii remarcabile: 9,64 în clasa a IX –a, 9,57 în clasa a X –a,9,67 în clasa a XI –a.

Felicitări, Sandra, şi mult succes în continuare!

 Posted by at 5:47 pm
Gravityscan Badge