ian. 222018
 

Trei talentaţi cantemirişti, iubitori de folclor românesc şi practicanţi ai dansului popular de mici copii, care s-au integrat cu succes în echipa Ansamblului “Calabreaza”, vor participa la „Duelul Ansamblurilor”, în direct la emisiunea de divertisment “La Măruţă”, difuzată de PRO TV.

Alături de echipa de dansuri populare a oraşului Breaza, tinerii liceeni îşi doresc să se califice în etapa următoare. Ei activează şi în cadrul Ansamblului de dansuri populare al Colegiului Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”, calificat la festivalul internaţional din Nessebar Bulgaria.

Ansamblul “Calabreaza”, coordonat de maestrul coregraf  Nicolae Chiriţă şi de maior (r ) Alexandru Cazan,  profesor de muzică, fost dirijor al fanfarei şi al corului Liceului Militar “Dimitrie Cantemir”, este recunoscut pretutindeni ca urmare a palmaresului obţinut în cei aproape cincisprezece ani de existenţă – numeroase premii la festivaluri naţionale şi internaţionale de dans popular.

Pentru aceasta, toţi cei care îi apreciază pe ambasadorii folclorului de la Breaza au posibilitatea să-i voteze, marţi, 23 ianuarie 2018, de la orele 15.oo, când începe emisiunea „La Măruţă”. După semnalul: “Start vot lansaţi prin SMS 1266, textul PRAHOVA. SMS-ul se poate repeta de mai multe ori pe parcursul emisiunii.

Succes tuturor şi cei mai buni să câştige!

duelul_ansamblurilor_2018

 Posted by at 3:10 pm
Gravityscan Badge