iul. 022018
 

Finala Campionatului Naţional pentru juniori 1 la atletism, desfăşurată sâmbătă şi duminică (30 iunie – 1 iulie) la Piteşti, pe stadionul “Nicolae Dobrin”, a adus titlul de campioni naţionali la ştefetă 4x400m pentru doi dintre atleţii noştri, Eduard Statache şi Ovidiu Burcea, alături de alţi doi sportivi legitimaţi la clubul CSM Ploieşti. În aceeaşi competiţie, echipa s-a remarcat şi la ştafetă 4x100m, urcând pe treapta a III –a a podiumului.

Prin aceste rezultate înregistrate, sportivii cantemirişti încheie anul competiţional la cel mai înalt nivel, dovedind că prin muncă, efort, dorinţă de afirmare şi pasiune pentru disciplina respectivă, se poate ajunge la performanţe.

Numeroasele întreceri la care au luat parte tinerii liceeni, de-a lungul anilor, în săli de atletism sau pe terenul de sport, au oferit cadrul propice pentru a-şi etala, pregătirea fizică, ambiţia, determinarea, talentul şi curajul, calităţi necesare cantemiriştilor în obţinerea rezultatelor notabile, în concursurile ce confirmă în mod oficial valorile.

Pentru Eduard Statache a fost ultima întrecere la care a participat sub coordonarea prof. Gianin Stanciu, căruia i-a mulţumit pentru tot: “Astăzi nu pot spune decât că sper să ne revedem cu drag în suflet, deoarece aici iau capăt patru ani de la venirea mea în Cantemir. Aici am găsit o nouă casă, o nouă familie, cu care am ajuns să petrec mai mult timp decât cu cea de acasă, alături de care am zâmbit, am râs şi am plâns…

Om cu mare caracter, dascăl, prieten, antrenor, părinte, vă mulţumesc pentru că aţi clădit această unitate, această familie, pentru faptul că ne-aţi sprijinit de-a lungul celor patru ani şi, vă urez, în continuare, să faceţi aceeaşi treabă excelentă pe care aţi făcut-o până acum.

Nu se pot realiza lucruri măreţe fără dedicare, fără implicare atât emoţională, cât şi fizică. Puţini înţeleg acest sentiment de dor, acest gol pe care îl simt acum că plec de lângă o echipă adevărată.”

În spatele reuşitei din prezent se află munca susţinută din trecut, iar cei care preiau ştafeta de la cantemiriştii care au excelat în întrecerile de nivel judeţean şi naţional, trebuie să ducă mai departe performanţa în sport.

 Felicitări campionilor şi mult succes în continuare!

 Posted by at 12:31 pm
Gravityscan Badge