mart. 222019
 

„Fiecare lecţie predată cu atâta dăruinţă a contribuit la clădirea pasiunii mele”.

Pasiunea pentru ştiinţa ce studiază viaţa dar şi mediul de viaţă al organismelor vii descoperită de eleva Daria Alexandra Puchea alături de doamna profesoară Ramona Burloiu, i-a adus calificarea la faza naţională a Olimpiadei de Biologie.

Într-o lume a competiţiei, unde efortul susţinut, munca, seriozitatea, ambiţia şi consecvenţa sunt necesare pe podiumul olimpicilor, tânăra cantemiristă dovedeşte că se poate. La prima participare, obţine un rezultat notabil care îi deschide drumul spre împlinirea visului, acela de a deveni medic militar.

„A fost prima dată când am participat la Olimpiada de biologie şi consider că experienţa dobândită este esenţială. Doamna profesoară mi-a deschis calea către această materie dificilă, însă care oferă numeroase satisfacţii”, a spus Daria.

Rezultatul obţinut răsplăteşte dăruirea celor implicaţi, elev şi dascăl, care împreună au găsit drumul către succes. „Nu aş fi descoperit această materie fără ajutorul doamnei profesoare, căreia îi mulţumesc pentru grija şi efortul de care a dat dovadă în nenumăratele ore de pregătire”, a încheiat performera noastră.

Felicitări, Daria, şi mult succes la faza naţională a competiţiei, care se va desfăşura în perioada 21-26 aprilie, la Oradea!

Ne mândrim cu tine!

Foto: Graţiela Mihăescu