oct. 262018
 

Plutonierul adj. pr. Lucian Cazan a fost felicitat de comandantul instituţiei, colonel dr. ing. Aurel-Constantin Neagu, pentru preofesionalismul şi efortul constant depus în îndeplinirea ireproşabilă a atribuţiilor de serviciu. Întreaga activitate i-a fost apreciată la fiecare pas prin premiile şi trofeele obţinute, alături de dascăli şi cantemirişti, care sunt aşezate la loc de cinste în Sala excelenţei educaţionale.

Legat prin onoare de spiritul patriotic şi prin dragoste de muzică, timp de 30 de ani a reuşit să pregătească generaţii de liceeni în uniforma militară cu lampas şi în costume tradiţionale româneşti. Prin interpertările ireproşabile, s-au remarcat în cadrul spectacolelor artistice oferite în mediul militar şi civil, dar şi în cadrul ceremonialelor pe care le-au onorat aşa cum se cuvine.

 Cu sensibilitate, pasiune şi foarte multă emoţie a dovedit că muzica şi dansul realizate în mediul cazon au un loc special în sufletul oamenilor.

Ordonat şi dsiciplinat, aşa cum îi stă bine unui militar, iubit şi apreciat de elevi şi de întregul personal al colegiului, subofiţerul va rămâne un model pentru cei care vor ocupa aceeaşi funcţie.

La final, cu emoţie în glas, acesta s-a adresat audienţei, mulţumind, totodată, pentru întreaga colaborare.

Felicitări pentru reuşitele profesionale şi succes în tot ceea ce v-aţi propus, multă sănătate, bucurii şi împliniri alături de cei dragi, domnule plutonier adjutant pr. Lucian Cazan!

Text şi foto: Graţiela Mihăescu