nov. 242021
 


Elev Alexia-Maria Zahariea vine din Comarnic și își dorește ca printr-o pregătire la nivel înalt să-și învingă limitele și să dovedească că alegerea făcută este una înțeleaptă.

 Încă de mică a simțit o atracție inexplicabilă pentru domeniul militar, iar pentru a ajunge să-și îndeplinească visul a muncit enorm, atât pentru pregătirea fizică, cât și pentru  cea intelectuală.

„Pasiune și muncă, acestea sunt ingredientele secrete pe care le-am aplicat în pregătirea mea spre urmarea unei cariere militare.

Încă de când eram doar un mic erou al ursulețului catifelat de pe patul meu de acasă, știam că este menirea mea spre acest lucru.

          Am simțit și încă simt o puternică legătură ce mă îndeamnă spre a-mi purta mândră uniforma militară.

           Acomodarea în acest colegiu variază de la persoană la persoană, însă eu sunt de părere că, încercând să las trecutul în urmă și să mă axez pe învățat, pot deveni cea mai bună versiune a mea.

            Deși sunt încă la început de carieră și dorul de acasă este mare, viața alături de colegi, prieteni, cadre militare și didactice este una frumoasă. Iubirea și grija pe care le avem unii față de ceilalți ne ajută să trecem peste toate obstacolele, așa ca într-o mare familie.

Felicitări, Alexia, și mult succes pe drumul ales!