ian. 282020
 

În cadru festiv, locotenent Florin Bojincă a fost felicitat de comandantul instituției, col. dr. ing. Aurel-Constantin Neagu, pentru contribuția și profesionalismul dovedite în îndeplinirea misiunilor executate în cadrul activităților desfășurate în colegiu, urmând să schimbe garnizoana.

Cu o pregătire profesională temeinică începută de la o vârstă fragedă, tânărul ofițer, caracterizat de voință, determinare, competitivitate, angajare efectivă și afectivă, dorință de lucru în echipă, este un model demn de urmat.

Ordonat și disciplinat, locotenent Florin Bojincă a răspuns de fiecare dată „prezent” nevoilor armatei.

Și-a început cariera militară într-un mediu al disciplinei, al valorilor și normelor militare, de la vârsta de 14 ani, când a ales să urmeze studiile Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir”, finalizându-le în anul 2012. Și-a continuat parcursul la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, având și o misiune în teatrul de operații Afganistan.

Apropiat de elevi, mereu într-o relație bazată pe respect reciproc, locotenent Florin Bojincă a adus un plus la procesul de formare a viitorilor ofițeri ai Armatei României, care nu au ezitat să-i mulțumească. „Pe domnul locotenent îl putem lăuda în multe feluri, dar ne limităm la sincere mulțumiri și multă admirație. Faptul că a fost absolvent al acestui liceu, ne-a făcut să simțim ce înseamnă cu adevărat spiritul cantemirist, spirit ce ne-a legat mai mult!

Îi mulțumim din suflet pentru înțelegere și pentru roadele pe care le-am cules de la dânsul, direct sau indirect.

Domnule locotenent, noi, elevii companiei a IV –a, vă urăm mult succes în noua funcție și să nu uitați „Vulturii Invincibili” vor fi mereu la ordinul dumneavoastră!

Vă iubim!”

Dedicat profesiei alese, mereu cu zâmbetul pe buze, dar riguros în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, colegul nostru lasă un gol imens în instituția noastră.

Felicitări pentru reuşitele profesionale şi succes în tot ceea ce v-aţi propus, multă sănătate, bucurii şi împliniri alături de cei dragi!

 Posted by at 11:38 am
Gravityscan Badge