nov. 192018
 

Elevul Teodor Giurgică reuşeşte să îmbine emoţia, entuziasmul, spontaneitatea şi inteligenţa, încât face ca totul să fie frumos şi să pară uşor.
Face parte din marea familie cantemiristă de mai bine de două luni, dar faptul că doreşte să-şi depăşească limitele şi să se descopere nu mai este un secret. Teodor transformă pasiunea pentru ciclism într-o experienţă de poveste, recompensată cu distincţii pe măsura muncii depuse. De asemenea, talentul de recitator l-a demonstrat cu poezia “Luptele de la Mărăşeşti”. Calităţile actoriceşti au fost apreciate de publicul prezent la Balul bobocilor, unde prestaţia artistică i-a adus şi titlul de “Mister boboc”.
Acelaşi număr prezentat şi la Festivalul Tineretului de la Câmpina, dar sub forma unui monolog, a impresionat membrii juriului, care au apreciat performanţa tânărului licean, acordându-i locul I.
Însoţit de sora lui de 8 ani a realizat un moment numit “Un copil minune”, care a fost distins cu premiul al III -lea. “Prin intermediul acestei experienţe, am descoperit ce “copil minune” am lângă mine”, a spus elevul.

Felicitări, Teodor, şi mult succes în continuare!

 Posted by at 12:59 pm
Gravityscan Badge