nov. 262019
 

Detaşamentul Colegiului Național Militar “Dimitrie Cantemir”, condus de comandantul instituţiei, colonel dr. ing. Aurel-Constantin Neagu, absolvent cantemirist promoţia 1986, veteran al teatrului de operații Afganistan, a participat la primul antrenament desfășurat în poligonul de instrucție Ghencea, luni, 25 noiembrie, într-o zi în care ploaia a fost prezentă.

Garda Drapelului este condusă de maiorul Claudiu-Dumitru Ţonoiu, aflat la a 8 –a participare, la Parada Militară Națională.

Îi felicităm pe toţi, elevi și cadre militare, şi le dorim spor la instruire.

Antrenamentele continuă miercuri, 27 noiembrie, în poligonul de instrucție Ghencea, urmând ca sâmbătă, 30 noiembrie, să se desfășoare repetiția în Piața Arcul de Triumf.

Să fiţi la înălţime, aşa cum aţi fost în fiecare an.

Mult succes!

Pe 1 Decembrie, vă așteptăm alături de noi, să ne bucurăm împreună de marea sărbătoare a noastră, a tuturor românilor.

xxx

”Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii și Administrația Națională a Penitenciarelor, din care 500 militari din peste 20 de țări aliate sau partenere, aproximativ 200 de mijloace tehnice și peste 50 de aeronave, vor participa duminică, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti”.

Foto: Laurențiu Turoi

 Posted by at 11:22 am
Gravityscan Badge