apr. 162018
 

Pentru al şaselea an consecutiv, pentatlonul cantemirist se califică al faza zonală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.

Sub atenta coordonare a domnului profesor Gianin Stanciu, echipa masculină de pentatlon atletic a colegiului obţine un nou rezultat meritoriu într-un domeniu sportiv care implică cinci probe atletice: alergarea pe distanţa de 60 m, alergarea pe distanţa de 800 m, săritura în lungime cu elan, aruncarea mingii de oină şi aruncarea greutăţii

Clasarea pe locul I la faza judeţeană confirmă pregătirea cu seriozitate a atleţilor noştri, perseverenţa şi ambiţia de a fi printre cei mai buni, dovadă stând distincţiile obţinute, în decursul anilor, la fazele: judeţeană, zonală şi naţională.

Întrecerile de la băieţi au fost dominate clar de elevii cantemirişti, care vor reprezenta colegiul şi judeţul Prahova la faza zonală.

Nici fetele nu s-au lăsat mai prejos. La prima participare, au reuşit o performanţă notabilă, clasându-se pe locul al II –lea, la o diferenţă de doar zece puncte de prima echipă clasată.

Performerii de la Breaza sunt:

la fete: Raluca Guzgan, clasa a IX –a;

           Bianca Guriancu, clasa a IX –a;

           Miruna Găinuşă, clasa a IX –a;

           Sabina Diaconescu, clasa a X –a;

           Alexandra Oprea, clasa a X –a.

la băieţi: Eduard Statache, clasa a XII –a;

             Octavian Niţă, clasa a XII –a;

             Marius Petre, clasa a XI –a;

             Ovidiu Burcea, clasa a XI –a;

             Iustin Cârstoiu, clasa a X –a.

Felicitări sportivilor participanţi şi profesorului Gianin Stanciu!

Succes, echipei masculine de pentatlon, în următoarea fază a competiţiei!

 Posted by at 2:00 pm
Gravityscan Badge