iul. 082019
 

Fiecare probă scrisă a reprezentat o provocare pentru absolvenţii promoţiei a 95 –a, dar nu şi un hop, pregătirea temeinică realizată pe parcursul celor patru ani, sub atenta îndrumare a profesorilor, fiind evidenţiată prin rata de promovare de 100%, performanţă care certifică tradiţia şi excelenţa învăţământului cantemirist.    

În urma reuşitei de 100%, Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir” se situează, din nou, în primul eşalon al instituţiilor de învăţământ preuniversitar din România, într-un spaţiu al elitei, acolo unde numai cei care muncesc, zi de zi, se situează.

Efortul tuturor şi al fiecăruia în parte se reflectă în notele şi mediile obţinute, unele care arată valoarea liceenilor militari şi a dascălilor de excepţie care i-au pregătit cu răbdare, pricepere şi tact pedagogic, într-un climat al muncii, al perseverenţei şi al seriozităţii, într-o şcoală de nivel european.

Cei 111 absolvenţi au fost declaraţi REUŞIŢI  la examenul maturităţii. Cea mai mare medie, respectiv 10.00, a fost obţinută de absolventa Bianca Elena Sandu.

Media 10 obţinută de absolventa Bianca Elena Sandu, cele 26 de note de 10 primite (12 la Matematică, 8 la Fizică, 4 la Biologie şi 2 la Limba şi literatura română), 56 de medii între 9 şi 10, sunt rezultatele deosebite înregistrate de cantemirişti, înainte de contestaţii, la examenul naţional de Bacalaureat.

Felicitări, dragi absolvenţi, şi mult succes la concursul de admitere în instituţiile militare de învăţământ superior!

Ne mândrim cu voi!

 Posted by at 11:50 am
Gravityscan Badge