mai 252018
 

Cei mai buni sportivi şi antrenorii lor au fost aplaudaţi, felicitaţi  şi distinşi cu diplome, cupe şi medalii pentru parcursul avut în cadrul celei de-a 46 –a ediţie a Olimpiadei de vară a sportului militar liceal, desfăşurată în Cetatea Marii Uniri. Pe parcursul întrecerilor, fiecare competitor, cu performanţe fizice, tehnice şi tactice, evidenţiate în cadrul competiţiilor la care a luat parte în decursul anului şcolar, a avut de parcurs un traseu solicitant, care să-l susţină în lupta pentru cea mai strălucitoare medalie.

Reuşitele liceenilor militari au venit ca urmare a unei combinaţii perfecte între muncă, concentrare maximă, îndemânare, determinare, pasiune şi ambiţie, calităţi care i-au propulsat pe podiumul competiţiei sau în apropierea lui, atât la individual, cât şi pe echipe.

Sub coordonarea maiorului Claudiu-Dumitru Ţonoiu, şeful de lot,  echipa cantemiristă de tir a ocupat prima treaptă a podiumului. 927 de puncte au fost suficiente pentru o nouă performanţă şi o confirmare a pregătirii temeinice. Şi la individual s-a obţinut primul punctaj, respectiv 222 de puncte. La atletism liceenii militari s-au concentrat, s-au sincronizat şi au cooperat, obţinând locul fruntaş la 400m, 800m, 4x100m, 4x400m şi greutate. La tenis de masă locul I la individual feminin a revenit Cantemirului. În clasamentul general, reprezentanţii tenisului de masă au obţinut locul II. Sportivii cantemirişti s-au clasat pe locul al III – lea la triatlon, volei feminin şi masculin, iar la baschet şi handbal au obţinut locul IV.

Sub îndrumarea antrenorilor Gianin Stanciu, Andrei Mostovoi, Victoria Buzoianu, Claudia Dogaru, Ştefan Rapa, Gabriel Hurmuz şi locotenent Doru Diaconescu sportivii cantemirişti au luptat pentru a-şi demonstra aptitudinile şi pentru a-şi depăşi limitele.

Felicitări tuturor şi succes în următoarele competiţii!

 

 Posted by at 12:22 pm
Gravityscan Badge